Othman Abalhoussaien
Fysiotherapeut
Aan de Hogeschool van Amsterdam heb ik de studie fysiotherapie gevolgd. Tijdens mijn studie ben ik actief geweest in de voetbalwereld als trainer en als fysiotherapeut. Na mijn opleiding ben ik gaan werken in een eerstelijns praktijk. Hier heb ik allerlei klachten behandeld om zo mezelf op verschillende gebieden te ontwikkelen. Daarnaast heb ik mij verdiept in training, voeding en herstel omdat dit mijn passie is. Met de jaren mee heb ik verschillende sporten beoefend en zelf verschillende blessures meegemaakt. Door mijn ervaring, passie, kennis en opleiding te combineren wil ik de patiënt op de best mogelijk manier helpen om zijn/haar hulpvraag te behalen.

Spreekt: Nederlands, Engels en Arabisch.
FysioFit Amsterdam is opgericht in het jaar 2015
Binnen FysioFit Amsterdam werken wij aan de hand van 3 basiselementen
 • -1-
  de meest recente beschikbare evidentie
 • -2-
  ervaring/kennis van de fysiotherapeut
 • -3-
  de ervaring/situatie van de patiënten
Hiernaast beschikken wij over een luxe en complete trainingsruimte
Door deze elementen te combineren trachten wij een behandeling op te bouwen waar u als patiënt het meeste baat bij hebt.
Onze fysiotherapeuten staan ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR). Dit houd in dat de fysiotherapeuten voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen die zijn opgesteld door het KNGF. Deze eisen zijn vastgesteld door het Beleidsorgaan Centraal Kwaliteitsregister (BOCK). Om hiervoor in aanmerking te komen voldoen wij aan onderstaande punten:

 •  Eén van de eisen binnen het CKR is het behalen van studiepunten door scholing.
 • Wij staan ingeschreven in het BIG Register. Het doel van de Wet BIG is het bevorderen en bewaken van de kwaliteit in de gezondheidszorg door de overheid. Ook beschermt deze wet de patiënt tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen van de zorgverlener.
 • Wij nemen deel aan de klachtenregeling van de KNGF die voldoet aan de Wet Klachtrecht Cliënten Zorgsector.
 • Wij werken conform de KNGF richtlijnen.
 • Wij werken nauw samen met specialisten en derden.